Impreuna la drum!

Vrem sa iti multumim ca ne esti alaturi si iti rasplatim fiecare achizitie in statiile de distributie carburanti Gazprom de pe teritoriul Romaniei cu puncte bonus! Colecteaza-le si achita cu ele orice produs din catalogul IMPREUNA LA DRUM!

Astfel, pentru orice achizitie de pana la 500 lei (TVA inclus), primesti 1 punct pentru fiecare 10 lei cheltuiti in statiile noastre pentru carburant sau alte produse si servicii aditionale. Pentru sumele care depasesc 500 lei (TVA inclus), primesti 1 punct pentru fiecare 150 lei.

Punctele acumulate pot fi schimbate cu produse gratuite sau la pret redus. Poti alege dintr-o gama variata de produse de ingrijire personala Braun si OralB sau preparate delicioase din meniul nostru. Poti consulta lista produselor disponibile in sectiunea Catalog produse din aplicatia disponibila pe iPad-urile din statiile noastre sau pe www.impreunaladrum.com

Pentru a intra in Programul nostru si a beneficia de produse gratuite sau cu reducere in urma acumularii de puncte, trebuie doar sa ii comunici intentia ta de participare angajatului de la casa, in momentul in care faci o achizitie intr-una dintre statiile noastre.

 

Promotia a expirat